De Rudy Jansen website!!
  Home Page | KAMPIOENEN  | Alles over Rudy | FC Utrecht - Heracles Almelo | Het spandoek | Seizoen 2004-2005 | Over mezelf | Statistieken van Rudy | De Nacompetitie 2003-2004 | Seizoen 2004-2005 deel 2 | Het Gastenboek | De Open Dag | Interview met Rudy op ... | Laatste nieuws | Interview met Rudy op 23 maart 2004

Woensdag 4 februari 2004 FC Utrecht - Heracles Almelo (Amstel Cup, kwartfinale)

Eindelijk was het dan zover, Heracles Almelo stond in de kwartfinale van de Amstel Cup.
Na de lotind betekende dit dat Heracles Almelo uit moet spelen in Utrecht, tetgen de plaatselijk FC.
Dit is natuurlijk onwijs gaaf, helemaal omdat deze club 'de' club van Rudy Jansen is. Hij heeft er zijn jeudgopleiding gedaan en is geboren Utrechter.
Verslag met commentaar van Rudy zelf, door Bert Letteboer. Bert bedankt!!!

Rudy: "Een spannende wedstrijd, waarin we in de eerste helft fier overeind bleven. Wel waren de eerste 15 minuten
voor de plaatselijke FC. We lieten Utrecht komen om de eerste storm te overbruggen."

Rudy Jansen op de achtergrond

Na deze eerste 15 minuten kwam Heracles beter in haar spel en werd de club ook gevaarlijker.
Dit resulteerde in een 1-0 voorsprong. Utrecht kwam een aantal minuten later op gelijke hoogte. "Een onoplettendheid in onze verdediging" aldus Rudy.

De 0-1 van Roel Buikema!!!